گروه رنگ های پلاستیک شرکت رنگسازی نیپون

امروزه رنگ آمیزی سطوح، روشی بسیار متداول و جذاب می باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد و همین موضوع باعث شده است که تولیدکنندگان روز به روز تلاش کنند که رنگ های متنوع و با جدیدترین تکنولوژی را وارد بازار نمایند. در میان انواع رنگ ها، رنگ پلاستیک که رنگی بسیار پرکاربرد و قدیمی است و شروع استفاده از آن به زمان های خیلی دور برمی گردد، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. این رنگ در دو نوع تمام پلاستیک مات و نیم پلاستیک مات وجود دارد که دارای تنوع رنگی نیز هستند.

 

تفاوت رنگ نیم پلاستیک و پلاستیک

رنگ تمام پلاستیک: رنگ تمام پلاستیک رنگی بر پایه آب است که با مخلوطی از رزین‌های مصنوعی، مواد افزودنی، رنگدانه‌ها و آب ساخته می‌شود. به دلیل پوشش بالا، کاربرد آسان و دوام آن، رایج ترین نوع رنگ دیواری است که توسط نقاشان استفاده می‌شود.

رنگ نیم پلاستیک: رنگ نیم‌پلاستیک مانند یک رنگ تمام پلاستیک از آب، رزین، رنگدانه و مواد افزودنی ساخته می‌شود. این یک نوع رنگ ارزان قیمت است که در خانه‌ها استفاده می‌شود، تا یک سطح صاف ایجاد کند و معمولاً روی سقف‌ها استفاده می‌شود.

تفاوت‌های رنگ تمام پلاستیک و نیم پلاستیک:

وقتی صحبت از انتخاب بین رنگ نیم پلاستیک و تمام پلاستیک می‌شود، باید چندین عامل را در نظر گرفت. اگر به دنبال گزینه‌ای مقرون به صرفه هستید که استفاده از آن آسان باشد، رنگ نیم پلاستیک انتخاب خوبی است. البته یکی از اشکالات عمده استفاده از رنگ نیم پلاستیک این است که در معرض گچ و پوسته پوسته شدن است، به خصوص زمانی که در معرض رطوبت قرار می‌گیرد. با این حال، این رنگ قابلیت تنفس خوبی دارد و می‌تواند باعث شود که آن را برای خانه‌های قدیمی‌تری که برای تنفس طراحی شده‌اند، به انتخابی محبوب تبدیل کند.

با این حال، اگر به دنبال رنگی هستید که دوام بیشتری داشته باشد و پوشش بهتری داشته باشد، رنگ تمام پلاستیک راه حلی است. احتمال ترک خوردگی یا پوسته شدن آن در طول زمان کمتر است، و برای مکان‌های پرتردد مانند راهروها و اتاق‌های نشیمن گزینه بهتری است. لازم به ذکر است که رنگ تمام پلاستیک در مقایسه با رنگ نیم پلاستیک کمتر تنفس می‌کند و می‌تواند رطوبت را در داخل دیوارها به دام بیندازد. علاوه بر این، رنگ تمام پلاستیک، از لحاظ قیمت گران‌تر از رنگ نیم پلاستیک می‌باشد.به طور کلی:

  • رنگ نیمه پلاستیک دوام کمتری داره و زودتر نیاز به ترمیم پیدا می‌کنه.
  • رنگ تمام پلاسیک قابلیت شستشوی بیشتری نسبت به نیم پلاستیک داره.
  • رنگ‌های نیم پلاستیک قیمت مناسبی دارند.
  • اجرای نیم پلاستیک راحت تر و سریع تر از تمام پلاستیکه
  • رنگ تمام پلاستیک دارای کیفیت بالاتر و پوشش دهی بهتری می‌باشد
  • میزان جذب گرد وغبار و آلودگی رنگهای تمام پلاستیک کمتر می‌باشد.
  • هر دو نوع رنگ بدون بو بوده و سازگار با محیط زیست می‌باشند.