تفاوتهای بین رنگ نیم پلاستیک و رنگهای دیگر مانند رنگهای روغنی و اکریلیک
تفاوت رنگ نیم پلاستیک :امروزه رنگ های مختلف و متنوعی در بازار وجود دارند و همین امر باعث شده است که شما چه به عنوان کارفرما و یا به عنوان نقاش ساختمان در انتخاب رنگ ها مردد شوید. رنگ ها به صورت کلی به سه دسته رنگ پلاستیک، رنگ روغنی و رنگ اکریلیک تقسیم می شوند. شما برای خرید رنگ روغنی یا رنگ پلاستیکی و یا هر رنگ دیگری باید اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید.
هر کدام از رنگ ها دارای معایب و مزایای منحصر به فردخود می باشند. برای اینکه بهتر بتوانید رنگ مناسب را انتخاب کنید باید تفاوت و تمایز رنگ ها را نسبت به یکدیگر بدانید. ما در این مقاله قرار است که به بررسی تفاوتهای بین رنگ نیم پلاستیک و رنگهای دیگر مانند رنگهای روغنی و رنگ اکریلیک نما و رنگ اکریلیک ساختمانی بپردازیم،در ادامه بیشتر تفاوت رنگ نیم پلاستیک با سایر رنگ ها را آشنا خواهیم شد.
تا شما بهتر بتوانید رنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید.پس اگر شما هم مایل به کسب اطلاعات در این زمینه هستید تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
دستگاه ترکیب رنگ کامپیوتری
بهتر از قبل از اینکه وارد مبحث تفاوتهای بین رنگ نیم پلاستیک و رنگهای دیگر مانند رنگهای روغنی و اکریلیک شویم این نکته را بگوییم که شما میتوانید با استفاده از دستگاه ترکیب رنگ کامپیوتری اقدام به ساخت و استفاده از رنگ های ترکیبی نماید.
بیشتر بخوانید: انواع رنگهای استفاده شده توسط نقاشان ساختمان
رنگ نیم پلاستیک
در این قسمت قبل از اینکه به بررسی تفاوتهای بین رنگ نیم پلاستیک و رنگهای دیگر مانند رنگهای روغنی و اکریلیک بپردازیم، ابتدا باید بدانیم که رنگ نیم پلاستیک چیست؟ رنگ نیم پلاستیک یکی از دو نوع اصلی رنگ پلاستیک می باشد، که حلال اصلی آن آب است و به دلیل این که در آب حل می شود بوی کمتری نسبت به سایر رنگ ها دارد. معمولاً از رنگ نیم پلاستیک برای سقف خانه ها استفاده می شود.
بررسی تفاوتهای بین رنگ نیم پلاستیک و رنگهای دیگر مانند رنگهای روغنی و اکریلیک
قابلیت شستشو
یکی از بزرگترین معایب رنگ نیم پلاستیک در مقایسه با رنگ های اکریلیک و رنگ روغنی این است که این رنگ قابل شستشو نمی باشد و در صورت شستن میتواند باعث خرابی رنگ و دیوار یا سقف شود. برخلاف رنگ های روغنی و اکریلیک رنگ پلاستیکی در مقابل رطوبت آنچنان که باید و شاید مقاومتی ندارد، هرچند که شما می توانید با مراجعه به فروشگاه های معتبر مانند رنگ فروشی شیراز و رنگ فروشی اصفهان رنگ های پلاستیکی و نیم پلاستیکی با کیفیت ممتاز را تهیه کنید. هرچند که بهترین نوع رنگ پلاستیک نیز به صورت صد درصد در مقابل شستشو مقاوم نمی باشد.
حلال
رنگ های پلاستیک و رنگ نیم پلاستیک جزء آن دسته از رنگ ها می باشد که به حلال و رقیق کننده های صنعتی نیاز ندارند، این رنگها به راحتی با آب رقیق می شوند. البته گونه ای از رنگ های پلاستیکی وجود دارند که می توان آن را با مواد نفتی نیز استفاده کرد. این در صورتی است که رنگ های اکریلیک و روغنی در اکثر موارد با مواد نفتی آغشته می شوند. به دلیل اینکه حلال رنگ نیم پلاستیک آب میباشد بوی کمتری دارد و با محیط زیست سازگار تر می باشد.
زمان خشک شدن
یکی از موضوعات مهم برای افرادی که قصد رنگ و نقاشی منازل مسکونی خود را دارند زمان خشک شدن آن می باشد. در مورد زمان خشک شدن رنگ نیم پلاستیک و اکریلیک باید بگوییم که این دو رنگ زمان خشک شدنشان تقریباً یکسان است. این در حالی است که رنگ روغنی از این دو رنگ دیرتر خشک میشود.
میزان مصرف پوشش دهی
یکی دیگر از تفاوتهای بین رنگ نیم پلاستیک و رنگهای دیگر مانند رنگهای روغنی و اکریلیک میزان مصرف پوشش دهی آن می باشد. معمولاً رنگ نیم پلاستیک پوشش دهی بالایی دارند و با مقدار کمی از این رنگ شما می توانید یک دیوار بزرگ را نقاشی کنید، علاوه بر این رنگ نیم پلاستیک روشن اتاق های تاریک که نور خورشید کم به آن ها میرسد را روشن تر نشان میدهد. از طرفی رنگ اکریلیک و رنگ روغن نیز پوشانندگی بالایی دارد و همانند رنگ های پلاستیکی با مقدار کمی از رنگ های اکریلیک میتوانید فضای زیادی را نقاشی کنید.
نتیجه گیری
در این مقاله ما سعی کردیم که تفاوتهای بین رنگ نیم پلاستیک و رنگهای دیگر مانند رنگهای روغنی و اکریلیک را بیان کنیم،امیدواریم که با مطالعه این مقاله اطلاعات کافی در این زمینه به دست آورده باشید،شما می توانید با مقایسه تفاوت های رنگ نیم پلاستیک و سایر رنگ ها رنگ مناسب را انتخاب کنید.